liste 2

Nyheter

The Cold Mist Music Fountain er representanten for The Artistic Conception of The Otherworldly Waterscape Fountain

Vannformene er i stadig endring, og vannkunsten er fargerik.Kombinasjonen avkunstig tåke og musikkfonteneskaper en overraskende opplevelseseffekt for folk.Som et eventyrland bringer den ekte og uvirkelige kaldtåkefontenen forskjellig skjønnhet til naturlige hager, miljølandskap og musikkfontener.Spray produsert et stort antall negative ioner, kan gjøre luften frisk og fuktig, endre det lokale mikroklimaet, tåke i den raske fordampningen av varmeabsorpsjon, for å oppnå kjøling, landskapsforming, luftrensende effekt.Røret og munnstykket til den kalde tåkefontenen er skjult i den kalde tåken, og den kalde tåken er kombinert med musikkfontenen, slik at all slags vann kan sees fra tåken med musikken og den kalde tåken som ruller og strømmer sammen , som umiddelbart vekker folks resonans.
Kaldtåke kan også bli en bærer av ulike lyskilder, brukt til laserscenebelysning, i stedet for scenerøykmugg, kan innendørs også skape tørr kald tåke.Prinsippet for selve kaldtåkesystemet er basert på naturfenomener, som vanndamp, skyer og tåke.Vårt kaldtåkeutstyr bruker vanlig springvann og øker trykket til 70Br gjennom høytrykksverten.Etter at vannet er under trykk, passerer det gjennom kaldtåkedysene i messing eller rustfritt stål for å direkte dugge vannet til en tåke med en diameter på 10-20 mikron.Denne kalde tåken vil flyte forsiktig over luften og vannet.
Siden antikken har vannlandskapssjøer hatt en viktig posisjon i landskapsarkitekturen.Gamle legender forbinder alltid dragekongen tett med vann.I moderne vannkunst lages ofte fontener og vannfunksjoner.Og vanntåken har alltid vært et symbol på eventyrland, derfor kan vi si at den kalde tåkemusikkfontenen er representanten for den overjordiske kunstneriske oppfatningen av vann.

musikk-fontene, tåke-tåke-fontene

Kaldtåkesystem er en slags tåkeanordning, men også så langt atomiserte partikler veldig fine høytrykks kunstig tåkeutstyr.Den tar naturlig vann som råstoff, gjennom vannbehandling, høytrykk og spesiell forstøverdyse, vanntåken til 1-10 mikron vannmolekyler, slik at den blir samme organisasjonsstruktur som de naturlige skyene og tåken, slik at den også kan flyter naturlig i luften og danner effekten av skyer og tåke.På grunn av det store antallet negative ioner som produseres i tåkefremstillingsprosessen, kan folk føle den originale og friske pusten som skogen i den, så vi kalte den "Kald tåkeskog" landskapsfontene.Så hva er fordelene med kald tåke utstyr for kunstig tåke?
1. Profesjonelt kaldtåkesystem, som dekker et stort område, jevn tåke, 24 timers fri kontroll over forstøvningstiden, fjernkontrollen kan også tidsstyres bryteren.
2. Gjenopprett det grønne originale økologiske naturlige miljøet, tåkeeffekten er realistisk, akkurat som å være i et eventyrland, føle den naturlige økologien.
3. Øk luftfuktigheten, fremme grønn vegetasjonsfotosyntese, og skap en komfortabel og sunn livsstil.
4. Øk innholdet av negative oksygenioner i luften, forbedre luftkvaliteten, reguler den fysiologiske funksjonen til menneskekroppen, hold deg frisk.
5. Intelligent utstyr med høy ytelse, sikrere og raskere å bruke, uten manuell pleie, mer kostnadsbesparende.

musikk-fontene, tåke-tåke-fontene

Hvis du har spørsmål vedrmusikalsk fontene, musikalsk fontenedesign, fontenekonstruksjon, fonteneinstallasjon, fonteneprosjekt, vannskjermfilm, etc., ta gjerne kontakt med Longxin-fontenen.

E-mail: sales@longxinfountain.com

Whatsapp: +86 17378775697


Innleggstid: 22. mars 2023